Achteraf betalen voor je spullen zoals kleding met Riverty

naam ieuw,

Riverty is een nieuwe manier om te winkelen voor je kleding. Je kunt ervoor kiezen om je aankoop achteraf te betalen, waardoor het voor jou handiger en betaalbaarder wordt.

We weten allemaal hoe duur het kan zijn om de laatste modetrends bij te houden. Maar wat als je je nieuwe kleren zou kunnen betalen nadat je ze gedragen hebt? Dat is het concept achter Riverty, een nieuwe Nederlandse startup waarmee je nu winkelt en later betaalt.

Hoe het werkt is dat je je aanmeldt voor een account en vervolgens je creditcard of bankpas koppelt. Telkens als je een aankoop doet bij een deelnemende winkel, wordt het bedrag aan het eind van de maand automatisch van je rekening afgeschreven. Er zijn geen rente of kosten, dus je betaalt alleen voor wat je werkelijk hebt uitgegeven.

Op dit moment is Riverty beschikbaar bij een handvol winkels in Nederland, maar het plan is om uit te breiden naar andere landen in Europa. Dus als je je garderobe up-to-date wilt houden zonder de bank te breken, houd dan Riverty in de gaten.

Je kunt nu winkelen voor je favoriete kleding en achteraf betalen met Riverty. Zo kun je de kleding uitproberen voordat je je vastlegt op het kopen ervan. Selecteer gewoon de optie “achteraf betalen” bij het afrekenen en je kunt je aankoop binnen 14 dagen betalen. Je betaalt geen rente of extra kosten, dus het is een geweldige manier om je favoriete kleding te kopen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten vooraf.

Hou je van winkelen voor nieuwe kleren, maar haat je het om ze meteen te moeten betalen? Nou, nu kun je winkelen voor je kleren en ze later betalen met Riverty!

Riverty is een nieuwe online boodschappendienst waarmee je kleding kunt kopen en later betalen. Je kunt ervoor kiezen om je kleding volledig te betalen, of na verloop van tijd met de gemakkelijke betalingsplannen van Riverty. Bovendien betaal je geen rente of kosten!

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met winkelen voor je nieuwe garderobe met Riverty winkels Riverty!

Er is een nieuwe manier om kleding te kopen waarbij je niet vooruit hoeft te betalen. Riverty is een nieuw bedrijf waarmee je kleding kunt kopen en later betalen.

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor een Riverty account en dan winkelen bij een van de deelnemende winkels. Als je klaar bent met winkelen, kun je ervoor kiezen om je aankoop later te betalen. Je hebt tot 14 dagen de tijd om te betalen, en dat kan via de Riverty website of app.

Wat is het addertje onder het gras?

Het enige addertje onder het gras is dat je een kleine vergoeding moet betalen voor het gebruik van Riverty. Deze vergoeding wordt gebaseerd op het totale bedrag van je aankoop, en het wordt toegevoegd aan je totaal als je ervoor kiest om later te betalen.

Tot nu toe heeft Riverty samengewerkt met een paar verschillende winkels, waaronder Forever 21 en H&M. En naar verwachting zullen in de nabije toekomst meer winkels meedoen.

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om kleding te kopen, kijk dan zeker eens bij Riverty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader